Aleksandar Pavlović

Aleksandar Pavlović

Biografija

"Ja ne pripadam ni jednom udruženju kuvara. Ja sam nepodmitljiv. Ne učestvujem na takmičenjima koja su plaćena i dogovorena, ne priznajem ugostiteljske škole - jer se duboko ne slažem sa njihovim programima. Imam povjerenja u svoj tim, koncept i u svoju hranu koju kreiram sa svojim timom. Suosnivač sam kuvarskog pokreta "Guerilla fooding" i moj pokret je povezan sa pokretima slične ideologije u svijetu"

Aleksandar Pavlović je šef kuhinje koji se ovim poslom bavi dugi niz godina. Posao je učio u Švedskoj kod svetski poznatih kuvara. Po povratku svoje znanje nudio kao šef u poznatim restoranima širom bivše SFRJ, u Beogradu gde živi .

Šef kuhinje Sport kafea, restorana Gradonačelnik, restorana Tajna, restorana Đorđe, restorana Papagaj u Đenovićima u dva maha, restorana Al Posto Giusto u kome i sada radi.
U spisak gostiju uvrstio je Rolling Stonese, Gabbanu, porodicu Karađorđević. Cio estradni i diplomatski establišment u regionu i vani 

 Aleksandar Pavlović je prilikom dogovora sa redakcijom gastro.vijesti.me  objasnio da "neće pisati o bajkama i davati ukradene recepte jela sa stranih sajtova. Aleksandar će vam pisati "o krvi i znoju". 
- Ja ne pripadam ni jednom udruženju kuvara. Ja sam nepodmitljiv. Ne učestvujem na takmičenjima koja su plaćena i dogovorena, ne priznajem ugostiteljske škole jer duboko se ne slažem sa njihovim programima. Imam povjerenja u svoj tim, koncept i u svoju hranu koju kreiram sa svojim timom. Suosnivač sam kuvarskog pokreta "Guerilla fooding" i moj pokret je povezan sa pokretima slične ideologije u svijetu - ovako se predstavio Pavlović, šef kuhinje.